Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Koninginnedag 2009

Plekje op rommelmarkt

Plekje op rommelmarkt

Koninginnedag in de Schuytgraaf in Arnhem was een zonnige en vrolijke dag. Bij ons druppelde het tragische nieuws uit Apeldoorn laat binnen en dus laten deze foto’s een vrolijke dag zien. Dat wil echter niet zeggen dat we geen oog hebben voor de tragische gebeurtenis in Apeldoorn en ons hart gaat uit naar de mensen die iemand verloren hebben of dit hebben moeten zien gebeuren. We hopen dat de vrolijke ongedwongen sfeer van Koninginnedag ons niet ontnomen is nu we deze tragische verliezen altijd zullen blijven herdenken.  We hebben uiteindelijk € 22,50 voor Kika opgehaald.

mei 2nd, 2009 by anke

One Response to “Koninginnedag 2009”

  1. Vrijgezellenfeest Utrecht Says:

    Leuk om te zien dat er zo geknokt wordt voor de goede doelen! Inspirerend!

Leave a Reply