Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

2009 was een bijzonder inspirerend jaar

Voor mij heeft 2009 een gouden randje verdiend. Onze Famke is geboren in januari en dankzij de bruiloft van Heleen en Bram in februari ben ik cupcakes gaan maken. Doordat ook mijn man een soort bevallingsverlof had, hebben we deze website kunnen maken en zijn we lekker aan de slag gegaan. Tientallen verjaardagen, 2 kraamfeestjes, 3 vrijgezellenfeestjes, 2 streektmarkten en 5 bruiloften verder, mogen we stellen dat My cup of cake lekker aan het bakken is.

stickerIk wil iedereen die bij ons besteld heeft heel hartelijk bedanken, ik vond het geweldig leuk om jullie speciale momenten met lekkers op te leuken. Ik heb ervan genoten, ik numberswiki.com

heb ervan geleerd en ik hoor dat jullie ervan hebben gesmuld. We hebben dit jaar bijna 400 Euro voor Kika opgehaald en we hebben diverse keren belangeloos bijgedragen aan een loterij, de opbrengst daarvan gaat naar een weeshuis in Guatamala.

Morgen komt iemand voor tweede kerstdag nog wat lekkers ophalen en dan ronden we het jaar af, geen bestellingen meer. Jammer, maar er komt in januari vast wel weer een hoop vraag, want de eerste bruiloften zijn al gereserveerd. Spread the word, ik bak graag taarten voor speciale gelegenheden en cupcakes voor alle dagen en feestjes. Ook kan je altijd workshops aanvragen, ik maak graag tijd voor een gezellige middag of avond cupcakes versieren!

december 21st, 2009 by anke
Posted in Blog

Leave a Reply