Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Emilie

Gisteren kreeg ik van Henk-Jan van Punkmedia een twitter tip. Een vader die het verhaal van zijn kleine meid vertelt, die een tumor in haar buik heeft. Ze is nog geen 2 en sinds oudjaarsdag zijn deze mensen in een vreselijke rollercoaster van emoties terecht gekomen. Emilie is net geopereerd en we wensen haar en haar papa, mama en grote broer heel veel sterkte toe de komende tijd. Je kunt haar verhaal en dat van haar ouders volgen opwww.komteenkleinmeisjebijdedokter.nl en via twitter @kekmbdd. Haar ouders doen ook een oproep om te doneren aan Kika, Doen! Je ziet voor wie je het doet, kom op, kinderen horen niet ziek te zijn!

Ik zou graag een taart maken voor Emilie, voor als ze uit het ziekenhuis komt, laat weten wat je wilt doneren voor de taart, alles gaat naar Kika 8118…

februari 14th, 2010 by anke
Posted in Blog

Leave a Reply