Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Bruiloften in 2010

De afgelopen weken waren heavy bij ons. Famke ons meisje van 14 maanden, wordt nu al bijna een half jaar iedere nacht gemiddeld 4 keer per nacht in paniek huilend wakker. We hebben dan ook de laatste tijd niet al te veel gas gegeven op my cup of cake. Wat schetst mijn verbazing, jullie weten ons alsnog supergoed te vinden. In een tweetal weken heb ik 8 bruiloft aanvragen gekregen. Gelukkig niet allemaal voor volgende week, maar prima over de maanden mei, juni en september verdeeld, maar dat wordt weer bakken van ‘t zomer… Fijn, want het is gelukkig nog steeds mijn hobby en ik kan er veel creativiteit en energie in kwijt. Het is fantastisch dat zoveel mensen ook de gedachte van Kika zo ondersteunen en ik merk dat daardoor mensen ook een beter gevoel over hun eigen uitgaven voor de bruiloft krijgen. Het is toch ook fantastisch dat je met alle kosten die je voor die ene speciale dag maakt, ook kinderen met kanker helpt. Ik vind het in elk geval een mooie gedachte.

Onze energie heeft de afgelopen maanden ook heel erg bij onze kleine dame gezeten. Ze sliep niet en het was erg zwaar om een bijna full time baan met een druk gezin en slapeloze nachten vol te houden. Vandaar dat we het rustig aan gedaan hebben. Ik wil hierbij mijn dank uitspreken aan iedereen die via twitter met tips en lieve adviezen kwam. Gisteren zijn we bij een babyfluisteraar geweest die in een boeiende sessie kon vertellen hoe we anders met haar om kunnen gaan. Voor het eerst in maanden heeft Famke vannacht doorgeslapen! DE HELE NACHT… Voor iedereen die vragen heeft over nachtelijke huilbuien of het gewoon boeiend vind wat iemand met (zoals hij het zelf zegt) oog voor elektrische energie, wil ik hierbij graagJorrit de Jong in het zonnetje zetten. Jorrit, bedankt, hopelijk kunnen we zeer binnenkort weer vol energie aan de slag met cupcakes bakken!

Voor degenen die een drama uit de realiteit niet uit de weg gaan, wil ik nogmaals wijzen op de site van Emilie en haar familie. Zij is nog geen 2 jaar en heeft kanker en helaas gaat het niet zo goed als we zouden willen horen. Kijk anders zelf eens op www.komteenkleinmeisjebijdedokter.nl waar haar vader verslag doet van hun aangrijpende verhaal. Ze hebben veel steun aan alle reacties dus aarzel niet om je medeleven te betuigen of ze een fijn bericht te sturen.

maart 14th, 2010 by anke
Posted in Blog

Leave a Reply