Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

My cup of cake breidt uit

Cupcakes zijn hip

Als zelfs de Albert Heijn het in de Allerhande zet, is er geen ontkomen meer aan, cupcakes zijn hip… En dat merken we aan het aantal aanvragen voor bruiloften en zelfs bedrijfsfeestjes. Inmiddels heb ik hulp van Julia, Maud en Alex, 3 ontzettend lieve creatieve meiden die hun zakcentje verdienen met het decoreren van cupcakes. Zo kan ik het wat rustiger aan doen, maar kan iedereen gewoon blijven bestellen.

Pasen

High tea of brunch met Pasen? Daar mogen cupcakes bij. Een torentje of een doosjes mooi lekkers als cadeautje voor de gastvrouw. Op zeg maar derde Paasdag is er dan het TaLentenfeest in de Schuytgraaf in Arnhem. Het feest wordt door jongeren georganiseerd voor jongeren en ze hebben Kika als goed doel gekozen. De opbrengst van allerlei activiteiten gaat naar Kika. Wij zijn uitgenodigd om met een kraampje ook onze cakejes te verkopen, maar mijn medebaksters zijn dan op vakantie dus dat gaan we niet redden dit jaar. Hopelijk zijn we er wel weer met Koninginnedag op het schoolplein van de Salamander, dat laat ik van Auke afhangen. Eens kijken of we de ondernemer in dit mannetje los weten te maken…

Smaken

Proefdoosje bruiloft

Inmiddels verkopen we de cupcakes ook in allerlei verschillende smaken: sinaasappel-vanille; nootjes; kokos; citroen; bosbessen; frambozen-sinaasappel; koffie-kaneel; chocolade-caramel. In de doos van deze foto zitten 9 verschillende smaken. We kunnen ook een smaakje aan de icing toevoegen, sinaasappel, vanille, amandel of citroen.

Taarten

Ik krijg altijd veel vragen over de manier waarop wij bij taarten met de prijs omgaan. Waardebepaling achteraf wil zeggen dat je zelf kan bepalen wat de taart je waard was en hoe je wilt betalen.  Je hoeft dus niet altijd een maximum bedrag af te rekenen, je kan ook iets anders doen. Zo heb ik eens een advertentie gekregen in plaats van geld, maar als je iets anders in de aanbieding hebt (mooie spullen) ben ik ook zeer geïnteresseerd. Het betekent ook dat jij het bedrag bepaalt als je in Euroos afrekent. Dit omdat niet iedereen een dikke portemonnaie heeft en toch een gave taart wil voor de eerste verjaardag van kindlief. Sommigen betalen 250 Euro en anderen 30 Euro, ik ben met allebei blij.

Ik haal er de gemaakte kosten vanaf (inclusief mijn tijd) en de rest gaat naar Kika. Soms doneer ik dus veel en soms helemaal niets. Alles is ok. Ik ben benieuwd wat jullie van dit principe vinden. Aarzel niet om me hierover tips te geven. Ik vind het ook leuk als je een reactie plaatst op mijn geschrijf, dan weet ik of iemand het leest…

maart 31st, 2010 by anke
Posted in Blog

2 Responses to “My cup of cake breidt uit”

  1. Jolanda van G. Says:

    Respect voor jouw cup of cakebedrijf! En wat goed dat je mede-baksters hebt! Kun je nog sneller groeien.
    Succes met de aanloop naar Koninginnedag, ik kan me niet voorstellen dat Auke niet wil…
    Groet van Jolanda

  2. anke Says:

    Dank je wel, jouw respect betekent heel wat voor me! En wie weet, wordt het nog eens een landelijk initiatief…

Leave a Reply