Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Inspiratie

Foto gemaakt door www.fotomasa.com

Je zou zeggen, wat kan je nou vertellen over cupcakes, hoeveel kan je erover schrijven? Schijnbaar een heleboel, ik zit vaak online gewoon te genieten van Amerikaanse en Engelse voorbeelden, maar ook hier in Nederland lopen een aantal tovenaars rond. Ik kijk bijvoorbeeld graag om 20.05 uur naar Cake Boss op Discovery, over een Amerikaanse Italiaanse taartenbakker uit Hoboken New Jersey; hilarisch, maar vooral heel inspirerend. Mooie spullen, handige maniertjes en vooral heeel creatief en kundig.  Ondanks het feit dat ze supercommercieel zijn en dus weet ik veel hoeveel taarten per dag moeten produceren, ze blijven genieten van nieuwe dingen die ze uitdenken en supermooie creaties maken. Als ze iets gemaakt hebben, kijkt het hele team even voordat het weggestuurd wordt, heerlijk…

En hier in Nederland vind ik het altijd leuk om te kijken bij partycupcakes.nl, vooral omdat zij laat zien dat ze met liefde en creativiteit bezig is. Makkelijk gezegd, want volgens mij is het haar ook niet te doen om rijk van te worden of om er haar boterham mee te verdienen, maar eerlijk is eerlijk, dat zie je ook. Alles is op maat en met liefde gemaakt.

Dat is ook de reden dat ik niet altijd alle opdrachten aanneem, ik wil ze met plezier aankunnen. Natuurlijk heb ik nu die drie fantastische meiden erbij, maar die zitten op school en moeten examens en proefwerk weken doorstaan.  En die moeten het ook leuk vinden en er zin in hebben!

Dus if you like what you see, reserveer dan vast de datum van je bestelling. Probeer altijd even te bellen of te mailen, want ik kijk altijd wat ik kan doen en ik maak bijna altijd graag de mooiste creaties voor jouw bijzondere gelegenheid. De afgelopen tijd hebben we heel wat met onze dochter te stellen gehad en het was heerlijk om me dan lekker in de keuken op te sluiten en heerlijk te bakken, versieren en genieten…

Bedankt weer voor de bestellingen, denk nog eens aan waar we het voor doen (lees de blog van een vader van een ziek kind op komteenkleinmeisjebijdedokter.blogspot.nl) en laat weten wat je ervan vind bij reacties van cupcakaholics…

Greetz

juni 28th, 2010 by anke
Posted in Blog

Leave a Reply