Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Puur ondernemerschap

Ik heb een nieuwe opdracht, de verjaardag van een jongetje met een koemelk allergie. Ik ben eens gaan kijken via Google wie dat allemaal doen en kwam uit bij een heel inspirerende site van VeggieRose. Ik hou er als sociale innovatie adviseur voor ondernemers enorm van als mensen zaken ondernemen die bij ze passen en als het concept dat bij hen past, volledig is doorgevoerd in hun werkzaamheden, communicatie en marketing. Ik vind dat Lisette daar ontzettend goed in geslaagd is. Daar ben ik van onder de indruk.

De idealist in mij is niet alleen onder de indruk van haar kloppende concept, maar ook van haar innerlijk doel. Ze wil de wereld ecofabulous laten zijn en ontwikkelt daar business rondom, ik wens haar alle succes en voor iedereen in de buurt van Rotterdam, bestel eens bij Rosie and the cupcakefactory

Back to My cup of cake voor iedereen in Gelderland en Utrecht. Ik heb een folder gemaakt en ben heel benieuwd wat iedereen ervan vind. Vandaar hierbij de pdf ervan, laat je mening horen!

november 20th, 2010 by anke
Posted in Blog

One Response to “Puur ondernemerschap”

 1. Krista Hendriks Says:

  Hoi anke,

  Ik zag je geweldige en prachtige folder!
  Ik vond alleen de witte letters op de achtergrond met wit lastig te lezen.
  Maar wauw, wat een heerlijke foto’s!!
  Nu hopen dat je met zo’n folder nog meer opdrachten krijgt zodat je nog meer kan ophalen voor KIKA!
  Succes!

  Groetjes, Krista

Leave a Reply