Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Bruiloft seizoen begonnen

Heerlijk, de maanden van de bruiloften zijn aangebroken. Jammergenoeg heb ik mijn voet gebroken dus hoewel ik het rustig aan moet doen, heb ik nog wel een paar bestellingen gedaan. Een bruiloft van hoogzwangere Karla en haar bruidegom Casper (zie foto), van wie haar vader banketbakker was. Een uitdaging dus, dit is hem geworden. Een zwart wit taartje met een waterval van bloemen en een heerlijke vulling van ganache en verse frambozen-sinaasappelsaus.

En dan Kim, die haar eigen cupcakes kwam maken, een dag nadat ik mijn voet had gebroken. Ze wilde altijd al haar eigen cupcakes maken, maar wist niet hoe of wanneer. Nou, twee dagen voor haar bruiloft dus. Ik probeerde haar nog naar huis te sturen, maar ze stroomde over van enthousiasme en heeft er wat moois van gemaakt. ‘s Avonds heb ik het zwart-witte aansnijtaartje voor haar gemaakt.

Ik had nog beloofd de foto van de babyshowertaart van mijn vriendinnetje Jacqueline te laten zien. Inmiddels is ze al twee weken over tijd en laat haar baby ontzettend op zich wachten… Maar goed, hierboven staat ook de taart van Jacqueline, die kleurige met die schattige mini cupcakes erop. Een hit, de cupcakes waren wel binnen 5 minuten op!

Nu opmaken voor het hoogtepunt van dit jaars bruiloftseizoen, de taart van mijn grote broer eind mei, daarvoor hopen we nog een mooie kraam vol cupcakes te verkopen op het evenement Landheer voor een dag op 18 mei.

april 11th, 2011 by anke
Posted in Blog

Leave a Reply