Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Trouwen

Tien jaar bij elkaar en dat gaan we vieren, Ralph stuurt me een kaartje met de boodschap dat we van hier naar daar gaan, met een foto van Rotterdam. En dus rijden we op zaterdag naar Rotterdam, waar het ooit allemaal begon. Ik nodigde Ralph toen uit voor een ontbijtje op het waterbed en nu tien jaar later verrast hij met met een ontbijtje op het water…

.

.

Hij neemt me mee naar de SS Rotterdam, het schip van de Holland America Lijn dat in Rotterdam ligt. Na een rondje Rotterdam down memory lane, vindt Tom Tom het schip en we lunchen aan boord. Een oud-collega van de Holland America Lijn van Ralph leidt ons rond op het schip en we eindigen op het voordek waar Ralph naar twee gebouwen wijst. Op de ene staat hier en aan de andere kant van de Maas staat een gebouw waarop staat daar. Vanavond neem ik je mee naar de andere kant.

We gaan met de watertaxi naar de Möllerpier en terwijl ik me afvraag wat we daar in in hemelsnaam gaan doen, stopt hij voor Ivy. Heerlijk die sigaren uit eigen doos van Ralph. We wilden al heel lang een keer moleculair koken ervaren en Ivy is natuurlijk de beste, ik kon niet geloven dat hij dat geregeld had op zaterdagavond, dat moet maanden geleden geregeld zijn…

Na een avond kunst eten, genieten van een spectaculair verrassend menu en geweldige bediening, kan ik alleen maar denken: “Wat jammer nou dat Ralph niet wil trouwen, dit was zo mooi geweest om me te vragen…” En toen, na het toetje, kwam er een joekel van een suikerspin in een glas en ik dacht even nog een keer, wat jammer nou. Maar onder het heerlijke snoepje dat erin lag, lag een ring… Voor mij… Dus ik vroeg of hij me iets wilde vragen. “Ik ben al voor je gevallen dus ik ga maar niet op mijn knieën…” Mijn reactie was natuurlijk: “Ammehoela, als jij me wat wil vragen, ga je op je knieën”. Toch?! En daar ging hij, de liefde van mijn leven, door zijn knappe knieën met die vraag waarop in mijn geval maar 1 antwoord mogelijk is, JAAAAAAAH…

Trouwen

Dus nu gaan we trouwen. Maar nu nog niet, want daar ben ik natuurlijk nog lang niet aan toe, eerst heerlijk genieten van het feit dat mijn lief de knoop heeft doorgehakt en zo’n sprong heeft gewaagd. Ik moet er nog even aan wennen, hij heeft er maanden de tijd voor gehad. ;-)

De ring om mijn vinger is voorlopig even genoeg. We brainstormen over de dag en alles wat we willen en de taart zit al helemaal in mijn hoofd. Ik vind dit al helemaal genieten en iedereen die we het vertellen, reageert al zo leuk. Dus als we een datum hebben of andere ideeën of vragen, weet ik zeker dat ik ze hier ga stellen waar veel mensen kijken die hun huwelijk plannen. Ik doe mee, maar maak ondertussen nog met alle plezier jullie taarten. Op twitter volg ik inmiddels @trouwambtenaar en @arnhemsmeisjenl, van mijn schoonzusje heb ik magazines gekregen dus als ik er klaar voor ben, inspiratie genoeg!

april 9th, 2012 by anke
Posted in Blog

One Response to “Trouwen”

  1. stadskanaal.be Says:

    Ziet er vrolijk en leuk uit! :D

Leave a Reply