Home

Inspiratie

Get the Flash Player to see the slideshow.

€ Opgehaald voor KIKA

Meer informatie

Direct bestellen?

Twitter

Reacties Cupaholics

Tags

Aantal keer bekeken

Over ons

Happy cakes 4 happy cakes

My cup of cake is een initiatief van mij, Anke Wiersma. Al jaren ben ik degene die in mijn persoonlijke netwerk gebeld wordt, als er een high tea, vrijgezellenfeest of kinderverjaardag opgeleukt moet worden met taart, cake en ander lekkers. Maar mijn cupcakes vindt iedereen echt spectaculair en toen een buurman voorstelde om ze te verkopen (voordat zijn zoontje moddervet werd), zette dat me aan het denken.

Mijn vrolijke stijlvolle cakejes en taarten zijn in de eerste plaats bedoeld om van te genieten. Ik geniet ervan om ze te maken en ik vind het heerlijk om anderen ervan te laten smullen. Alle zintuigen doen mee, ze zijn natuurlijk lekker, maar het oog en het sentiment wil ook wat. Dus maak ik ze vaak op maat qua smaak en kleurstelling en passend bij de gebeurtenis.

Mijn kinderen, mijn familie, mijn vriendinnen, mijn buren en kennissen, iedereen geniet mee. Maar dat is niet voldoende, ik wil meer. Ik wil iets doen waar een grote groep mensen van kan ‘genieten’.

Ik steun KIKA al jaren financieel, een geweldig initiatief van twee mannen die er niet bij konden dat de overlevingskans van kinderen met kanker jarenlang dezelfde 70% liet zien. In hun ogen en in de ogen van de medici moest dat percentage omhoog kunnen. Na hun start in 2002 heeft de stichting Kika enorm veel donaties en aandacht gekregen en het resultaat mag er zijn. De overlevingskans van kinderen met kanker is sinds 2008 75% en stijgend. Onderzoek naar kinderkanker heeft dit mogelijk gemaakt en Kika heeft het geld hiervoor mede ingezameld.

Hoe groot en hoe goed wil ik het hebben? Kinderen horen niet ziek te zijn. Ik draag graag mijn cakeje bij aan dit geweldige initiatief, het boekt resultaat waar het nodig is. Dus richt ik My cup of cake op. Ik draag 20% van mijn opbrengst bij aan Kika, voorlopig betekent dit dat er bij My cup of Cake geen winst gedraaid wordt, maar we zijn er en we laten de wereld genieten van onze stijlvolle en vrolijke cakejes. Ik hou bij hoeveel we aan Kika doneren zodat het voor mijn klanten zichtbaar is waar ze aan meewerken en hoeveel goeds eruit voortkomt! Spread the word…

Contact

Wil je ons wat vragen of vertellen dan kan dat via ons email adres en via telefoonnummer 026-3637367. Wij zijn heel benieuwd naar tips, feedback (van alle soorten) en vragen, dus aarzel niet om contact op te nemen of je reactie achter te laten.